Vnitřní výbava

Špičková výbava kuchyňských skříní

Moderní kuchyně nabízejí zákazníkům pohodlná a praktická řešení využití úložných prostor i snadný přístup do všech skříněk za pomoci kování a výsuvných systémů. Podívejte se, jakými možnostmi, kterých je skutečně mnoho, disponují u Oresi, největšího prodejce kuchyní na trhu.

Pohled na vnitřní výbavu kuchyně MAGIQ od Oresi. V sestavě jsou ukryty spotřebiče a spížní skříň se systémem vnitřních zásuvek Designo v bílé barvě. Foto: TV Prima

Speciální rohové zásuvky Space Corner pro kuchyně Livanza a Bauformat jsou opatřené plnovýsuvným kováním, které zajistí optimální přehled až do zadní části rohu. Každý výsuv unese zátěž do 50 kg. Foto: Oresi

Rohové výsuvy pro spoustu místa

Kuchyně o dispozicích písmen L nebo U by mohly mít při použití běžných polic nevyužitá místa v rohových skříňkách. V Oresi na to myslíme a do těchto prostor nabízíme hned několik chytrých řešení, která si s jinak hluchým místem skvěle poradí.

K těmto vychytávkám patří třeba speciální rohové zásuvky, výsuvné ledvinky a systémy čtverhranných košů nebo otočné rohové koše v podobě polokruhu a třičtvrtěkruhu. Některé z nich vyjíždějí ze skříněk částečně, jiné se vysunou až před spodní skříňku.

Uživatelům kuchyně tak umožní okamžitou orientaci v koších a snadný přístup k uloženému nádobí, které by jinak museli ze zadní části polic doslova dolovat vkleče a nejprve vyndat obsah skřínky, uklizený v její přední části. Inspirujte se, jaká řešení pro vás v Oresi máme.

Výbava od renomovaných výrobců kování

Do každé kuchyně z portfolia Oresi, které sestává ze čtyř řad, a to vlastních kuchyní Dolti a Dolti Collection by Andrea Capovilla, prémiových německých kuchyní Livanza a luxusních kuchyní Bauformat, v Oresi nabízíme funkční technickou výbavu od renomovaných výrobců kování a drátěných programů. U řad Dolti a Dolti Collection to je například Blum, Hettich, SIGE nebo český dodavatel Kopecký CZ, nábytkové kování.

Pořádek a rychlou orientaci v zásuvkách nastolí vnitřní členění (například Blum Orga Line) a další. S takovým systémem budou mít své místo jak hrnce, tak poklice a další výbava. Zákazníci ocení i držáky talířů a zapomenout nesmíme ani na příborníky.

Čela modelu Wood Hit z řady Dolti Collection mají designové otvírací profily Linea Retta. Zásuvky i čelní výsuvy kuchyní Livanza a Bauformat je možné vybavit systémy vnitřního podélného i příčného členění. Foto: Oresi.

Nevíte si při plánování kuchyně rady? Přijďte se poradit k odborníkům do kuchyňských studií Oresi, největšího prodejce kuchyní na trhu.

Vnitřní zásuvky Designo. V šedém provedení jsou použity v zásuvkách s čelem v dekoru Silk Touch šedý hedvábný mat nebo Wood Hit v dekoru Dub Padana opalovaný, opatřených integrovaným otvíracím profilem Linea Retta. Foto: Oresi

Neviditelný komfort

Komfort ovlivní i způsob otvírání spodních i horních skříněk, které mohou mít madla nebo systém PUSH, který pro otevření pouze stisknete rukou či kolenem. Zásuvky lze také vybavit elektrickým otvíráním Servo drive, kdy na zásuvku lehce zatlačíte a ona se sama otevře nebo zavře.

Do zásuvek ke kuchyním Dolti Collection by Andrea Capovilla a Dolti v Oresi aktuálně používáme prověřené zásuvkové boxy DESIGNO od společnosti Kopecký CZ. Zvolit můžete barvu bílou nebo antracitovou.

Designo Box představuje spolehlivý zásuvkový systém s elegantním designem. Tyto zásuvky propůjčují každému kusu nábytku nadčasový minimalistický design. Ultratenké bočnice s tloušťkou pouhých 13 mm, přinášejí do zásuvek více prostoru.

U Oresi bez limitů

Rozměrové varianty zásuvek Designo zákazníky limitovat nebudou, v nabídce najdou hned několik výšek – 111, 149, 196 mm a v kombinaci s relingovými tyčemi pak výšku 325 mm. Šířky zásuvek jsou od 300 do 900 mm. Plnovýsuvy s nosností 40 kg jsou opatřeny tichým dovíráním a 4D regulací. V Oresi používáme především hloubku 500 mm pro zásuvky s čely a 450 mm pro vnitřní zásuvky.

Vnitřní zásuvky Designo instalované v kuchyni Silk Touch z řady Dolti Collection. Jsou k dispozici v bílé a šedé barvě v provedení pro spodní a spížní skříňky. Bílé zásuvky Designo s relingovými tyčemi v kuchyni Velvet Star šedý supermat. Pohodlně třídit odpad v kuchyni Stevia z prémiové třídy Livanza zajišťuje sorter na odpad. Foto: Oresi a KopeckýCZ

Žhavou novinkou je varianta DISTANC, systém zásuvek Designo, který pamatuje na problematické vnitřní zásuvky u skříní s dveřními závěsy (panty).

Váháte, jakou vnitřní výbavu do kuchyně máte vybrat do svého domova?
Přijďte se poradit s odborníky do studií Oresi.

Najít nejbližší prodejnu

Oresi kuchyně má pobočky po celé ČR
Objednáním na prodejnu Oresi získáte profesionální grafický návrh ve 3D zdarma a nezávazně

Sjednat schůzku na prodejně

Nepropásněte nejlepší akční ceny! Objednejte se hned teď k návštěvě našeho studia. Těšíme se na vás.