Jak na rekonstrukci kuchyně

Chystáte se
na rekonstrukci
domu nebo bytu?

S ní přichází i čas na pořízení nového vybavení a nejspíš také kuchyně. Zajděte se inspirovat do některého kuchyňského studia Oresi, kde najdete největší výběr značek kuchyní na trhu se spoustou bonusů a výhod, a navíc Oresi jako jediná firma v oboru nezdražuje. Oproti konkurenci jsme kuchyně zlevnili, a to až o 52 %. Tím jsme dali šanci na pořízení nové kuchyně všem, kdo si jí chtěli koupit, ale v této ekonomicky složité době s jejím nákupem váhali. A návrh ve 3D u nás dostanete zcela zdarma.

Náš grafický návrh obsahuje rovněž podrobnou cenovou kalkulaci, díky které máte ihned přehled o ceně jednotlivých položek.

Moderní a nadčasová sestava z modelů Paris v dekoru Přírodní dub a Porto V, dekor Hedvábný mat šalvěj. Na ostrůvek navazuje jídelní stůl s pracovní deskou v totožném dekoru dřeva. Foto: Oresi

Sestava kombinuje modely Savana v barvě Marshmallow a Tewa na bloku skříní do stropu v dekoru Coffee Oak, což je dubové dřevo mořené do teplého kávového odstínu. Foto: Oresi

Co byste měli
před nákupem
kuchyně udělat

Nejprve je třeba zvolit si požadovaný půdorys kuchyně, načrtnout plánek místnosti, zanést do něj stavební otvory i sítě a pak zajít do prodejny. Například ve studiu Oresi odborně vyškolení prodejci spolu se zákazníky kuchyň naplánují, případně navrhnou nové rozmístění sítí a budoucí majitelé kuchyně pak mají čas na stavební přípravu.

Většinou jde o řadu stavebních úprav, zazdívání dveří nebo naopak, otvírání příčky mezi kuchyní a obývacím pokojem. V panelových domech to bývá i výměna jádra. Když nejprve proběhnou stavební úpravy, a pak se kupuje kuchyň, může se stát, že umístění rozvodů vody, odpadu nebo elektrických zásuvek i jejich nedostatečný počet neodpovídají zamýšlenému dispozičnímu řešení kuchyně a rozvody se předělávají, což stojí čas i nemalé peníze.

Spolupráce
s odborníky

V nově upraveném prostoru klientům odborníci z Oresi kuchyň profesionálně zaměří. Díky tomu bude zajištěna přesnost a správnost měření. Dobrou stavební přípravu pak zúročí správně navržená a kvalitní kuchyň, kterou odborníci dovedou vyřešit dokonaleji a levněji než laik, včetně funkční vnitřní výbavy. Klienti spolu s prodejcem pak během rozhovoru ve studiu navrhnou funkční a útulnou kuchyň. Tato spolupráce se vyplatí, protože odborně vyškolení specialisté umějí udělat kuchyň nejen dokonalejší, ale i levnější než laik. Na základě společně připraveného dispozičního řešení pak prodejce zákazníkovi představí různé cenové varianty, které se opírají o fakt, že v každé třídě kuchyní má Oresi vždy tu nejvýhodnější nabídku na trhu.

Aby majitelům kuchyň dlouho sloužila, v Oresi na nábytek používáme kvalitní materiály od špičkových evropských výrobců.

Velký ostrůvek v kuchyni do stropu sestavené z modelů Tree Talk v dekoru Dub Strong Way a LogIQ je koncipovaný jako varné a mycí centrum se zakomponovaným sezením a vinotékou. Foto: Oresi

Umístění pečící a mikrovlnné trouby a chladničky do bloku polovysokých technických skříní.  Zajímavě řešená kuchyň IQONY z řady Dolti od Oresi.  Foto: TV Prima

Poradíme
se spotřebiči

Odborníci našim klientům doporučí také vhodné, funkční a energeticky úsporné spotřebiče, a navíc jim zajistí dobrou cenu. To je možné proto, že prodáváme obrovské množství kuchyní a dlouhodobě tak můžeme v zájmu našich zákazníků získávat nejvýhodnější ceny u výrobců většiny typů spotřebičů na našem trhu. Neustále sledujeme vývoj technologií, díky tomu v Oresi najdete na každé úrovni řadu spotřebičů různých značek za nejvýhodnější ceny a se zajímavými bonusy. Spotřebiče pak klientům dodáme a namontujeme spolu s kuchyňským nábytkem, čímž zákazník ušetří na dopravě a montáži. Také průběžně vyhodnocujeme, co se zákazníkům nejvíc vyplatí.

Nábytek
nejen
do kuchyně

Při rekonstrukci bytu nebo domu, ale také v developerských projektech, se kuchyň často integruje do obytného prostoru. Linka volně přechází do obývacího pokoje, a pokud je místnost vybavena stejným nábytkem, částečně s obývákem splyne. K tomu jsou někdy potřeba atypické skříňky nebo nábytek na míru.

„V Oresi jsme z kuchyňských studií jako jediní na trhu schopni zákazníkům nabídnout atypické skříňky i ve střední třídě,“ informuje Luboš Pouchlý, ředitel realizací kuchyní Oresi. S navrhováním kuchyní na míru máme velké zkušenosti, protože za dobu své existence prodali více než 350 000 kuchyní.

Poloostrůvková kuchyň o dispozici písmene U je součástí obývacího pokoje. Model Silk Touch v hedvábném matu barvy Cappucino doplňují pracovní deska a obkladový panel z umělého kamene Technistone v dekorech Noble Arco a Olympos Mist. Foto: Oresi

Po rekonstrukci se do místnosti v přízemí venkovského domu vešla ostrovní kuchyň Piqtory v dekoru Lava od Oresi se spoustou vychytávek. Třeba s „neviditelnou“ digestoří nebo LED osvětlením zafrézovaným do dna horních skříněk. Foto: TV Prima

Bohatá nabídka

V Oresi si zákazníci vybírají kuchyň ze všech stylů, v mnoha materiálových provedeních, se stovkami barev, dekorů a struktur od čtyř značek. Ve střední třídě jde o značku Dolti, její designovou nadstavbu Dolti Collection, německé prémiové kuchyně Livanza a luxusní německé kuchyně Bauformat, které vždy přinášejí prověřenou kvalitu v atraktivním designu za nejnižší možnou cenu. Máme certifikáty na konstrukční pevnost, zdravotní a hygienickou nezávadnost, certifikát zákaznické spokojenosti BS ISO 10002:18 udělený certifikační společností Taylor Cox, dle výzkumu IBRS má Oresi nejspokojenější zákazníky. Dále jsme získali ocenění Známkou kvality, kterou kuchyním Dolti Collection jako jediným kuchyním na českém trhu udělila Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství.

Již potřetí jsme obdrželi prestižní titul Superbrands, který je vysokým uznáním vynikajícího postavení značky na českém trhu.